Päivystävät asiantuntijat

Ruokaan eri tavoin perehtyneet asiantuntijat päivystävät Tiedekioskilla ja vastaavat yleisön esittämiin kysymyksiin. Mitä sinä haluaisit tietää ruoasta? Tervetuloa keskustelemaan Suomen ympäristökeskuksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), Luonnonvarakeskuksen, Helsingin yliopiston, Turun yliopiston ja Vaasan yliopiston tutkijoiden sekä tietokirjailijoiden kanssa.

Perjantai 21.1.2022

  • Klo 14.00–16.00 Tiedekioskilla päivystävät tutkija Matti Eräsaari (Helsingin yliopisto), tutkijatohtori Kristiina Janhonen (Helsingin yliopisto), erikoistutkija Niina Kaartinen (THL), ja erityisasiantuntija Tiina Kauppinen (Luonnonvarakeskus).
  • Klo 16.00–18.00 päivystysvuorossa ovat professori Mikael Fogelholm (Helsingin yliopisto), tutkimusprofessori Minna Kaljonen (Suomen ympäristökeskus), erikoistutkija Seppo Knuuttila (Suomen ympäristökeskus) ja tietokirjailija Ilari Aalto.

Lauantai 22.1.2022

  • Klo 14.00–16.00 Tiedekioskilla päivystävät tutkimusprofessori Markus Perola (THL), erikoistutkija Sari Niinistö (THL), professori Minna Autio (Helsingin yliopisto) ja tietokirjailija ja tiedetoimittaja Juha Matias Lehtonen.
  • Klo 16.00–18.00 päivystysvuorossa ovat professori Anu Hopia (Turun yliopisto), muusikko ja jatko-opiskelija Sami Silén (Turun yliopisto), tohtorikoulutettava Tuomas Honkaniemi (Vaasan yliopisto) ja yliopistonlehtori Ritva Kylli (Oulun yliopisto).